Kuidas paneelmööbliettevõtted rakendavad partiisuuruses tootmist ja ehitavad nutikat tehast?

- 2021-07-22-

Hiljuti Saksamaal Hannoveris toimunud mööbliseadmete näitusel näete intelligentsemaid seadmeid, on näha, et intelligentne tootmine ja teabe tootmine on järk-järgult muutunud ülemaailmseks trendiks. Sündmusega liitus ka EXCITECH targa tehase terviklahendusega, mis näitab Hiina tootmise intelligentseid ja informatiseerivaid muutusi maailma puidutööstuse jaoks.


Excitechi kohandatud mööblitööstus 4.0 nutikas tehas on terve tehase intelligentsete tootmislahenduste komplekt. Vastavalt kliendi tehase piirkonnale, töötlemistehnoloogiale ja tootmisvõimsusele saame läbi viia mõistliku tööstusliku 4.0 tehase planeerimise ja kogu tehase teabe uuendamise, et realiseerida "maandumatu paneeli" tootmine.


Paljude edukate juurutuste ja suure praktilise kogemusega EXCITECH pakub ja jätkab klientidele turu vajadustele vastavate intelligentsete lahenduste pakkumist.


Excitech Smarti tehase tähtsus ei piirdu töötajate arvu vähendamise ja ettevõtte maine tõstmisega, ettevõtted saavad töötada iga päev mitmes tootmisvahetuses,suurendada investeeringutasuvust.